Projekty obiektów gastronomicznych zrealizowane w PUI

  • Kawiarnie, restauracje, snack-bary, pizzerie, puby
  • Kuchnia na 500 osób w Szpitalu Uzdrowiskowym w Busku Zdroju
  • Kuchnia na 800 osób w PZOZ Szpital Specjalistyczny im. Marciniaka, Wrocław
  • Kuchnia na 300 osób w PSK-5, Wrocław
  • Kuchnia na 2000 osób w Szpitalu Wojewódzkim, Słupsk
  • Kuchnia na 1200 osób w Szpitalu Wojewódzkim, Jelenia Góra
  • Zakład Leczenia Uzależnień – blok żywieniowy, Charcice
  • Domy Pomocy Społecznej – bloki żywieniowe: Ostrowina, Głogów, Łężeczki, Wrocław, Darskowo, Cieszyn
  • Restauracja w Piwnicy Świdnickiej w Ratuszu (technologia), Rynek, Wrocław
  • Restauracja dla 200 osób na Wydziale Prawa i Administracji UW (technologia), Wrocław
  • Restauracja dla 500 osób w Hotelu PARK PLAZA (technologia), Wrocław
  • Kantyna dla 400 osób w General Electric, (technologia), Kłodzko
  • Restauracja dla 300 osób w Motelu Wiejskim (technologia) , Bielany Wrocławskie
  • Restauracja dla 200 osób w hotelu „Westend” (technologia), Wrocław
  • Kantyna dla 600 osób w Hipermarkecie „TESCO” (technologia), Bielany Wrocławskie
Niestety nie udało się przesłać
Twojej wiadomości.
Twoja wiadomość została przyjęta!